Hyppää pääsisältöön

Musiikki

Festaritunnustuksia: kaverit hukassa neljä tuntia ja vessapaperit käsilaukkuun – kerro paras tarinasi, voit päästä Kesärauhaan

YleX:n Katri Norrlin ja Aikku yhteiskuvassa metsän keskellä. Kaksikko katsoo kameraan ja hymyilee.
Kuva: Raine Laaksonen / YleX

Ei festareita ilman kommelluksia. Oikullinen kesäsää, ihmistungos tai toisinaan hieman pulmalliset vessakäynnit luovat otollisen maaperän elävän elämän oikeille tarinoille.

Festareilla sattuu ja tapahtuu. Noloja ja hieman kyseenalaisia tilanteita sattuu kaikille. Nyt on sinun festaritunnustuksesi vuoro! Mitä hassua, hauskaa tai vähän noloa sinulle on sattunut? Tee festaritunnustus ja osallistu Kesärauha-kilpailuun kertomalla oman tarinasi!

YleX Esittää: Kesärauha 2023 -ohjelman juontajat Katri Norrlin ja Aikku ovat omat kommelluksensa festareilla kohdanneet.

Vessapaperia käsilaukussa ja kadonneita kavereita

YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin kertoo kyllästyneensä festareilla siihen, että vessoista on paperi loppu. Niinpä hän päätti kerran tyhjentää ensimmäisen vessan paperirullan käsilaukkuunsa, jolloin festivaalin vessakäynnit oli turvattu.

– Mut okei, mä en pitänyt tätä tapaa, että joka kerta ottaisin kaikki vessapaperit itselleni. Oon tajunnut ottaa aina varuiksi mukaan esim. nenäliinapaketteja, jotta en joutuisi ikäviin tilanteisiin, Norrlin virnistää.

YleX:n Katri Norrlin tutkii omaa käsilaukkuaan metsässä. Norrlin katsoo vasemmalle salaperäisen näköisenä.
Kuvateksti YleX:n Katri Norrlin tutkii käsilaukkuaan.
Kuva: Raine Laaksonen / YleX

YleX:n Iltapäivistä tuttu Aikku puolestaan kertoo hävittäneensä kerran festareilla kaikki kaverinsa ja tuhlanneensa kallisarvoista festariaikaa näiden etsimiseen jopa neljä tuntia.

– Mä kyllä löysin ne (kaverit). Mutta mun on pakko tunnustaa, että kun mä olin siellä ja etsin niitä mun frendejä, mä päätin että mä en enää koskaan mene festareille, koska mä vihasin sitä, sanoo Aikku, joka jo pakkailee laukkuaan Kesärauhaa varten.

YleX:n Iltapäiväohjelmista tuttu Aikku tähyilee metsässä etsivän näköisenä.
Kuvateksti Aikku tähyilee ystäviään.
Kuva: Raine Laaksonen / YleX

Mitä ikimuistoista sinulle on tapahtunut festareilla?

Osallistu Kesärauha-kisaan ja kerro meille festaritunnustuksesi! Kirjoita tarinasi lomakkeelle. Jos kerrot tarpeeksi tymäkän tarinan ja olet täysi-ikäinen, voit voittaa kolmen päivän Kesärauha-lipun itsellesi ja kaverillesi.

Festaritunnustusten vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille!

Jos et pääse Kesärauhaan, niin ei hätää! Näet kesän parhaat festivaalikeikat suorana Yle Areenasta pe 16.6. ja la 17.6. YleX Esittää: Kesärauha 2023 näyttää keikat Ismo Alangolta, Karri Koiralta, Cledokselta, Mykki Blancolta, Shamelta, Käärijältä, Yonalta, Anna Puulta, Ruusuilta, Mallalta ja Lauri Haavilta.

Kirjaudu Yle Areenaan ja jatka siitä mihin viimeiksi jäit. Kirjautuneena saat lisäksi ilmoituksia suosikkiohjelmiesi uusista jaksoista ja entistä osuvampia sisältöjä. Kirjautumiseen tarvitset vain Yle Tunnuksen! Luo tunnus täällä.

Lisää aiheesta Yle Areenassa