Hyppää pääsisältöön

Lapset

Simo Superkani

Simo Superkani on avaruusraketissa.
Kuva: Pikku Kakkonen / Yle

Vanha tuttu, nokkela Simo, muuttuu Superkaniksi!

Kun Simo, Jaska-veli, Lulu ja Viljami kohtaavat arkisen ongelman, jota eivät heti osaa ratkaista, niin silloin kutsutaan paikalle Superjengi!

Kanikaverukset muuttuvat supersankareiksi ja ovat valmiina hurjiin seikkailuihin, joissa heillä on usein vastassaan pelottava Hurja Hukka. Kaveruksilla on rohkeutensa ja pelottomuutensa lisäksi käytössä myös robotteja ja erilaisia aluksia, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa!

Simosta muuntuu Simo Superkani, Jaskasta Kapteeni Kani, Lulusta Super-Lulu ja Viljamista Super-Viljami, jolla on oma muuntuva Megarobotti!

Hurja Hukka on susi, jolla on oma alus ja robotti apunaan. Hurjimmillaan hän muuttuu vieläkin suuremmaksi, mutta Superjengi keksii aina lopulta keinot voittaa Hurja Hukka.

Simo Superkani - Toista Yle Areenassa

Jaksoissa on mitä mielikuvituksellisempia keinoja päihittää vastapuoli. Välillä apuun saattaa tulla vaikka jättimustekala, toista voidaan ampua limalla, lassolla, saippuakuplilla tai hattaroilla ja Superjengin päämajasta voi löytyä vaikka mitä tarvittavaa, aluksista tikkareihin.

Jakson lopuksi kaverukset palaavat aina mielikuvitusseikkailuista omaan normaaliin maailmaansa.

Suomalaisina ääninä ovat Patrik Nyholm, Jeremy Kiberu, Petrus Kähkönen, Isabel Suvanne, Veikka Nissinen, Katja Aakkula, Saara Lehtonen, Vertti Uusitalo, Bruno Lähteenmäki, Petri Hanttu, Eeli Kyckling ja Henri Piispanen.

Lisää aiheesta Yle Areenassa