Hyppää pääsisältöön

YleX

Aikku ja Mellu ovat YleX Iltapäivän uudet juontajat, Libisolle oma show viikonloppuihin

YleX Iltapäivän Aikku ja Mellu
Kuva: Julia Kiiskinen / YleX

Libiso aloittaa YleX:n viikonlopuissa lauantaina 23. syyskuuta. Aikun ja Mellun iltapäivää kuullaan ensimmäisen kerran maanantaina 25. syyskuuta.

Logo missä YleX:n logo ja teksti YleX tiedottaa.

YleX Iltapäivä uudistuu, kun Aino Silkelän eli Aikun juontajapariksi hyppää viikonlopuista tuttu Melina Mäkelä, kavereiden kesken Mellu. Aikun ja Mellun YleX Iltapäivää pääsee kuulemaan ensimmäisen kerran maanantaina 25. syyskuuta kello 14 alkaen.

YleX Viikonlopun uutena juontajana aloittaa Lloyd Libiso. Libiso vetää ensimmäisen viikonloppulähetyksensä lauantaina 23. syyskuuta kello 13 alkaen. Libiso on tuttu YleX Iltapäivästä sekä muun muassa Inttistoorit-podcastista, Retkikunta Jäämerelle -sarjasta ja tuoreelta Selviytyjät-kaudelta.

Kanavan vastaava tuottaja Roberto Rodriguez odottaa innolla, mitä YleX Iltapäivä ja YleX Viikonloppu kuulijoiden iloksi keksivät. Tutut juontajat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi uusissakaan kokoonpanoissa.

”YleX:n kuuntelijat ihastuivat Aikun ja Mellun energiaan iltapäivissä jo aiemmin tänä vuonna, kun Libiso osallistui Selviytyjiin. Libiso taas pääsee viikonlopussa elementtiinsä: tulossa on energinen ja viihdyttävä show.”

Aikku ja Mellu aikovat pysyä kartalla kuulijoiden lempimusasta sekä kiinnostavimmista ajankohtaisista aiheista ja someilmiöistä. Luvassa on muun muassa perinteinen mokakooste sekä iltapäivän teehetkiä, jossa juorut läikkyvät.

”Iltapäivä tulee varmasti olemaan seikkailu kohti tuntematonta täynnä odottamattomia käänteitä, koska studiossa istuu kiero savolainen ja lahtelainen katujen kasvatti. Oon tosi fiiliksissä siitä, millaisia tempauksia päästään tekemään yhdessä YleX Iltapäivän yhteisön kanssa”, Mellu sanoo.

”Hauskaa tulee olemaan, se on varma. Mellu on ihana ja tosi yllättävä tyyppi. Välttelen itse viimeiseen asti elämässäni draamaa ja Mellu on kävelevä drama queen, joten ihana päästä jakamaan arki Mellun ja kuulijoiden kanssa”, Aikku kertoo.

YleX Viikonlopun Lloyd Libiso
Kuva: Julia Kiiskinen / YleX

Libiso lupaa, että tuleva viikonloppushow yllättää, viihdyttää ja yhdistää ihmisiä ympäri Suomea. Vietti viikonloppua sitten sohvalla, töissä, läksyjen parissa tai kaveriporukalla, kaikki ovat tervetulleita Libison seuraan. YleX Viikonlopussa kuullaan musan kovimpia nimiä Suomesta ja ulkomailta, soitetaan spessuja biisejä sekä ladataan rehelliset mielipiteet keskusteluun.

”Odotan innolla, että pääsemme tekemään Suomen energisintä radio-ohjelmaa, jonka tahdissa on lupa repeillä ja reivata tai tehdä just sitä, mikä hyvältä tuntuu. Oma show nimenomaan viikonloppuisin on ollut unelma pitkään, ja viikonloppuduunit mahdollistavat myös uudet työprojektit”, Libiso sanoo.

YleX Viikonloppu: Libiso lauantaista 23. syyskuuta alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13–17. YleX Iltapäivä: Aikku ja Mellu maanantaista 25. syyskuuta alkaen arkisin klo 14–17. Kuunneltavissa Yle Areenassa ja radiossa.