Hyppää pääsisältöön

Yle Radio Suomi

Mitä sinä haluat tietää Ylestä? – lähetä meille kysymyksesi Ylen palveluista tai sisällöistä

Päivitetty 26.09.2023 12:59.
Ylen johtoryhmää ja grafiikkaa.

Tuntuuko sinusta siltä, että Yle ei kuuntele yleisöään? Nyt kuuntelee! KYSY! Ylestä-ilta kerää kansalaisten kysymyksiä Ylestä ja pomot vastaavat niihin suorassa televisiolähetyksessä Verkatehtaalla.

Radio Suomesta tuttu KYSY! Ylestä -ilta tehdään tänä vuonna liveyleisön edessä ja lähetetään suorana TV1:llä ja Yle Areenassa. Pääosassa ovat edelleen yleisön kysymykset - ja niitä toivomme nyt teiltä.

Kysymykset voivat liittyä yhtä hyvin Ylen tehtävään: valtaan ja vastuuseen kuin myös sisältöihin radiossa, televisiossa ja Ylen digitaalisissa palveluissa. Uutiset, ajankohtaisohjelmat, urheilu, kulttuuri, Yle-sovellus ja Yle Areena - mitä Yle voisi tehdä enemmän tai paremmin? Mitä vähemmän tai ei ollenkaan? Kehuakin saa!

Kysymyksiin ovat Hämeenlinnan Verkatehtaalla vastaamassa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, Urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen sekä Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen. Lähetyksen juontaa perjantaina 29.9.2023 klo 17-18 Paula Jokimies.

Lähetä oma kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella tai tule paikan päälle ja esitä kysymyksesi suorassa lähetyksessä suoraan pomoille! Tapahtuma on yleisölle avoin ja siihen on vapaa pääsy. Lähetyksen aikana ohjelmaan voi osallistua myös Yle chatissa