Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Kaikki artikkelit

Pääsisältö

Parrakas mies Ari Santaharju katsoo suoraan kameraan. Taustalla näkyy työkaluja.

Koulukiusaajan rooli oli motoristi Ari Santaharjulle vain ajankulua – yksi lyönti pakotti hänet katsomaan itseään peiliin

Ari Santaharjulla on kokemusta sekä koulukiusattuna että -kiusaajana. Hän ei suostu selittämään käytöstään sillä, että häntäkin kiusattiin. Myöhemmin Ari on halunnut hyvittää tekojaan.

Heljä Lappi katsoo kameraan. Hänen edessään on kännykkä ja ympyrävalo.

Kiusatuksi tuleminen on piirtänyt Heljä Lappiin syvät jäljet, mutta somevaikuttajana hän kohtaa nyt erilaista häirintää

Somevaikuttaja Heljä Lappia kiusattiin jo eskarissa, eikä koulukaan ollut hänelle turvallinen paikka. Heljä kohtaa ikäviä kommentteja vielä nykyäänkin somen kautta.

Maarit Åström puristaa aurinkovoidetuubista voidetta teelusikkaan.

Melanooma yleistyy nyt vauhdilla länsimaissa – keräsimme kuusi faktaa auringosta ja siltä suojautumisesta

Iho kannattaa suojata auringolta maaliskuun lopusta aina syyskuun puoliväliin asti, mutta keskikesälläkin auringossa on turvallista oleskella klo 17 jälkeen. Mitä muuta auringosta pitäisi tietää?

Milla Keskipoikela ja Ellinoora Tuuna hymyilevät.

Melamimmit syntyi, kun Ellinoora vastasi Millan hätähuutoon – ”On ihan eri asia keskustella omasta sairaudesta vertaisen kanssa”

Kolmea kolmekymppistä naista yhdistää sairastuminen melanoomaan. He perustivat Melamimmit-vertaistukiryhmän, jonka tapaamisissa jutellaan, itketään ja nauretaan yhdessä.

Katri Koivumäki seisoo peilin edessä ja katsoo itseään silmiin.

Mustelma on leukemiaa ja flunssa keuhkokuumetta – Katri kärsii hypokondriasta, joka saa hänet tarkkailemaan kehoaan epätavallisen paljon

Sairauden pelko eli hypokondria on ahdistushäiriön oire, jota lääkärit eivät osaa kunnolla tunnistaa. Katri Koivumäen sairauspelot alkoivat jo lapsena, kun hän näki televisiodokumentin leukemiasta.

Jasmine Rahkonen

”Odotushuoneessa oli minun lisäkseni vain mummoja ja pappoja” – Jasmine joutui lonkan tekonivelleikkaukseen vain 40-vuotiaana

Jasmine Rahkonen kärsi pitkälle edenneestä lonkan nivelrikosta, joka uhkasi viedä häneltä työn ja liikunnallisen elämäntavan. Lopulta edessä oli tekonivelleikkaus.

Muusikko Samuli Kosminen painonnostosalilla

Liike on lääke luillekin – muusikko Samuli Kosminen uskoi painonnoston auttavan osteoporoosiin, vaikka lääkäri oli eri mieltä

Kun nelikymppinen saa kuulla sairastavansa osteoporoosia, rikki menee muutakin kuin luita. Koko identiteetti.

Jani Saarinen nojaa seinään silmät kiinni

Tasapaino paremmaksi helpolla treenillä – aivovamman saanut Jani teki huimia tuloksia vain kahdessa kuukaudessa

Jani Saarisen tasapaino parani treenillä niin, että hän pystyy jälleen hiihtämään. Tasapaino vaikuttaa liikkumiseen ja heikkenee etenkin iän myötä. Katso, kuinka sinäkin voit parantaa tasapainoasi.

Tiina Laiho paijaa kissaansa, joka seisoo ikkunalaudalla.

Tiina Laiho sairasti diabetesta tietämättään – lääkäri määräsi suosittua ihmelääkettä ja sen vaikutukset olivat yllättävät

Ihmelääkkeiksikin kutsutut suolistohormonit on tarkoitettu ensisijaisesti diabeteksen hoitoon, mutta monet käyttävät niitä laihduttamiseen. Tiinalla ne ovat auttaneet myös masennukseen.

Harri Kuulas makaa maassa festareilla ja hymyilee.

Ensimmäiset seksikokeilut avannevatsalla jännittivät nuorta Harria – ”Se ei ollut kumppaneille mikään ällötys, vaikka vahinkojakin on sattunut”

Harri Kuulas, 39, päätti jo nuorena, että puhuu avoimesti vatsallaan olevasta ohutsuoliavanteesta ja sairastamastaan Crohnin taudista.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle