Hyppää pääsisältöön

Kirjailijan kesä ja koululaisten kesätyöt

Kirjailijat Marja-Leena Mikkola ja Kirsi Kunnas kertovat Naisten nurkassa, kuinka yhdistää perheenäidin ja kirjailijan kesänvietto.

Mikkolalla on pieni vauva ja Kirsi Kunnaksella kaksi ”intiaani-iässä” olevaa poikaa. Mikkola viimeistelee kesän aikana pakinakokoelmansa ja aikoo tehdä kahden viikon Italian matkan, vaikka toimii myös perheenemäntänä.

Myös taiteilija Pirkko Lähteenmäki kertoo lomanvietostaan perheen kanssa maalla. Lähteenmäen mielestä mökillä ei tarvita kaupungin mukavuuksia.

Ohjelman toisessa osassa keskustellaan siitä, pitäisikö lapsi päästää kesätöihin. Keskustelemassa ovat kotia edustava rouva Leena Juula, neljän tyttären äiti, rehtori Rajala Arkadian yhteislyseosta ja koululainen Sinikka Juula Arkadian yhteislyseon viidenneltä luokalta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto