Hyppää pääsisältöön

Tarvan Laatikkoleikki

Television alkuaikojen suursuosikki tuotiin ruutuun 123. kerran juhlaohjelmassa vuonna 1964. Palkintoihin kuuluivat mm. minkkihattu, alppilamppu ja kärpäslätkä.

Vuonna 1958 alkaneen Palapeli-viihdeohjelman suosituin osuus oli Niilo Tarvajärven vetämä Laatikkoleikki. Hänen apulaisenaan toimi Lenita Airisto. Tällä kertaa mukana vilahtaa myös Sirkus Papukaijan Onni-klovni.

Kilpailijan piti valita yksi tarjolla olevista laatikoista, joiden sisältöä hän ei tiennyt. Joissakin oli hyödyllistä tavaraa, toisissa jonninjoutavaa krääsää ja yhdessä laatikossa arvokas pääpalkinto.

Juontaja tarjosi kilpailijalle laatikosta rahaa. Mikäli tämä uskoi osuneensa oikeaan laatikkoon, hän ei huolinut seteleistä vaan piti mieluummin laatikon sisältöineen.

Tarva toi Laatikkoleikin vielä kerran ruutuun erikoisohjelmassa, jossa juhlittiin 500000:nnetta tv-lupaa.

Tällä kertaa kilpailijoina ovat herra Valjakka, rouva Linnavuori ja herra Uusitalo. Palkintoina on levysoitin levyineen, käkikello, 200 tulitikkupakettia, alppiaurinkovalaisin, huopajalkineet, hiirenloukku, kahvikalusto, minkkihattu ja tietysti obligatorinen hyönteisentappoväline.

Teksti: Jukka Lindfors

Kommentit