Hyppää pääsisältöön

Työpaikkaruokailusta säilömiseen

Terveysruudussa vieraillaan Strömbergin tehtaan työmaaruokalassa. Tarjolla on mm. valmiiksi annosteltu puurolautanen ja pinaattikeitto.

Eini Laakkonen antaa ohjeita siitä, minkälainen ateriakokonaisuus työmaaruokalassa kannattaa valita.

Ohjelmassa vastataan myös katsojien kysymyksiin. Tällä kertaa Jaakko Kyläsalo antaa marjojensäilömisvinkkejä.

70-luvulla pakastimet eivät olleet vielä kovinkaan yleisiä, vaan marjoa säilöttiin hilloamalla ja umpioimalla.

Terveysruutu vierailee lisäksi metsuri Urpo Jounila luona Kemijärvellä. Jounila on noudattanut terveellista ruokavaliota jonkin aikaa. Hän kertoo, kuinka se on onnistunut metsätöissä.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto