Hyppää pääsisältöön

Armi kertoo elämästään

TV1 Mediakomppanian ohjelmasarjassa Suurenmoinen 80-luku haastateltiin muun muassa Armi Aavikkoa. Vuonna 1993 Aavikko kertoo haaveistaan, ajastaan Miss Suomena ja misseyden tuomista paineista, työstään laulajana ja show-tähtenä yhdessä Dannyn kanssa sekä henkilökohtaisista ongelmistaan.

Haastattelussa Aavikolta kysytään mm. masennuksesta. Tähden elämää oli riepoteltu näkyvästi eri lehdissä.

Aavikko sanoi kuitenkin haastattelussa, ettei hän ottanut liikaa paineita julkisuudesta, koska se kuului hänen työhönsä.

Kommentit
  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto