Hyppää pääsisältöön

Kirka — laulava perheenisä

Ohjelmassa Kirka, laulaja (1982) haastatellaan Kirill Babitzinia hänen työstään, uran alkuvaiheista ja perhe-elämästä.

1980-luvun alussa Kirill "Kirka" Babitzin (1950–2007) oli kolmen pienen lapsen laulava isä. Kirka kertoo, kuinka hän sovittaa yhteen laulajan ja perheenisän roolin. Vaikka keikkalaulajan työ vie pitkiksikin ajoiksi pois kotoa, vastaavasti hän on paljon kotona. Kirka sanoo olevansa koti-ihminen ja pitää siitä, että saa olla kotona pitkiä aikoja.

Hänen mukaansa isän työssäkäynti ja poissaolot eivät ole ongelma, sillä hänen mukaansa lapsilla on hämmästyttävä kyky tajuta, että "isi on nyt töissä." Jälleennäkemisen riemu onkin suurta keikkamuusikon perheessä, kun on ollut pitkään poissa.

Kirkan laulajan ura lähti liikkeelle vuonna 1962 Creatures-yhtyeen solistina. Ensimmäinen oma single: "Anna suukko vain"/"Silloin ihminen kaunein on", julkaistiin viisi vuotta myöhemmin. Varsinainen läpi murto oli vuonna 1967 levytetty "Hetki lyö".

Nopeasti käynnistynyt laulajan ura vaikutti siihen, että Kirkan opinnot jäivät kansakoulun seitsemänteen luokkaan. Tuolloin elämän täyttivät musiikki ja bändi.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto