Hyppää pääsisältöön

Kirka fan-klubin keskellä

Kirka Fan Club kokoontui Lahdessa ravintola Torvessa vuonna 1971. Tämä Kirkan ihailijakerho tarjosi faneille mm. Kirka-julisteita ja -kortteja.

Kirkan ihailijakerhossa oli tuolloin noin 1400 jäsentä, voittopuolisesti naisia. Toiminnanjohtaja Pirjo Kohonen kertoo, että Kirkassa ei ihastuta vain laulu vaan myös seksikkyys.

Tämä tulee esille myös Kirkalle lähetetyissa ihailijakirjeissä. Tytöt ovat pyörtyä idolinsa näkemisestä. Kirkalla oli uransa alkuvaiheessa paljon ihailijoita myös Ruotsissa.

Kirkan ura alkoi tosissaan vuonna 1967, kun hän levytti kappaleen Hetki lyö. 1970-luvun alussa hän osannut vielä sanoa, kuinka kauan ura jatkuisi. Fan club -keikalla Kirka esittää mm. coverhittinsä Silta yli synkän virran.

Kommentit
 • Elokuu on raadollinen elokuva ihmissuhteista, alkoholismista ja toteutumattomista unelmista

  Palkittu elokuvaklassikko on nyt pysyvästi Areenassa.

  Elokuu (1956) on Matti Kassilan käsikirjoittama ja ohjaama elokuva, jota pidetään kiistatta yhtenä suomalaisista elokuvaklassikoista. Se pohjautuu Frans Emil Sillanpään samannimiseen kirjaan vuodelta 1941. Elokuva sai ilmestyttyään yhteensä kuusi Jussi-palkintoa ja se edusti Suomea Cannesin elokuvajuhlilla 1957.

 • Kirsi Kunnaksen Tiitiäis-hahmot loikkivat Punni-pupun johdolla kirjasta radioon

  Aino-Maija Tikkanen lukee klassikkosatuja.

  Mistä löytyy korvaton pupu tai kengälle kaveri? Entä miksi prinssit hyppivät toistensa yli? Vuonna 1963 näyttelijä Aino-Maija Tikkanen kertoili Kirsi Kunnaksen rakastettuja Tiitiäisen tarinoita radioaalloille, jotka ovat viimein rantautuneet Areenaan sadunnälkäisten mielikuvitusseikkailijoiden riemuksi.

 • "Hyvä Holkeri!" – Kummelin Saldo oli taloussatiiri lama-Suomesta

  Tynnyripukuinen laman uhri ja aikakauden tutut nimet.

  Lama on vienyt Suomen syvään kriisiin useasti. 1990-luvun alun lama oli monelle kovaa aikaa. Pankkisotkujen myötä korot kipusivat taivaisiin ja moni koki henkilökohtaisen konkurssin. Komediaryhmä Kummeli otti vuosina 1993 ja 1994 kantaa maan tilanteeseen. Syntyi satiirinen sketsisarja Saldo, jossa kiitettiin ja kehuttiin aikakauden tunnetuimpia talousnimiä. Tynnyriasuinen päähenkilö menetti jopa vessanpönttönsä velkojille.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto