Hyppää pääsisältöön

Conan tapaa Tarjan

Amerikkalaista tv-tähteä tervehti Seutulassa soittokunta ja fanilauma. Conan O´Brien kävi myös kylässä suomalaisen näköispainoksensa Tarja Halosen luona.

Helsinki-Vantaan lentokentällä pitämässään lehdistötilaisuudessa O´Brien katsoi tukeneensa Halosen uudellenvalintaa oleellisesti.

Hänen kotimaassaan tällainen apu on tapana palkita ministerinviralla, amerikkalaisvieras totesi. Hän lupasi ottaa asian esille Halosen kanssa käytävissä keskusteluissa, joiden toivoi kestävän kuusi tuntia.

Aivan niin pitkään tapaamiseen ei järjestynyt aikaa, mutta kuuluisuudet kuitenkin kohtasivat ystävänpäivänä presidentinlinnassa.

O´Brien toi presidentille lahjaksi sydämenmuotoisen suklaarasian. Vastalahjaksi koomikko sai muumituliaisia lapsilleen.

Kommentit
  • Haapa klapisee ja sumu pitää ääntä Tiina Harpfin lastenkuunnelmissa

    Tiina Harpf jätti puumerkkinsä Lasten Radion seikkailuihin

    Mustan myllyn mestari ja Velhojuuri ovat esimerkkejä Yle Areenassa olevista lastentuotannoista, jotka Tiina Harpf ohjasi Yleisradiolle 1980-luvulla. Harpfin kuunnelmat klapisevat, helisevät, ja joskus niissä soi aimo annos hiljaisuutta. Juonenkäänteistä löytyy mustaa magiaa ja noitavainoja sekä seikkailunriemua. Päähenkilöitä johdattaa usein uteliaisuus.

  • Reino Paasilinna – kiisteltyjen ohjelmien toimittajasta Ylen kiistellyksi pääjohtajaksi

    Toimittaja Reino Paasilinnasta Ylen toimitusjohtajaksi.

    Reino Paasilinna (s. 1939) oli Yleisradion toimittaja ja myöhemmin myös pääjohtaja, jonka toimittamat ohjelmat synnyttivät keskustelua ja lehtiotsikoita. Ohjelmat olivat usein myös sellaisia, jotka eivät miellyttäneet Yleisradion johtoa. Artikkeliin on koottu joitakin esimerkkejä Reino Paasilinnan toimittamista ohjelmista.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto