Hyppää pääsisältöön

Miten minusta tuli minä, Jone Nikula

Idols-kandidaattien tyly tuomari osaa olla pahasuinen ja aggressiivinen macho - mutta myös hyväkäytöksinen ja lempeä lasten ystävä. Miten Jone Nikulasta tuli Jone Nikula?

Tietolaatikko

Antti Joonas Nikula (s. 1970) on toiminut mm. Radio Cityn toimittajana ja ohjelmapäällikkönä, Elmun hallituksen puheenjohtajana, EMIn markkinointipäällikkönä, Hanoi Rocksin kiertuemanagerina, Radio Rockin juontajana ja Ovi-lehden päätoimittajana

Hänen vanhempansa ovat oikeuskansleri Paavo Nikula ja taidehistorian professori Riitta Nikula

Jone Nikula tunnetaan pääkaupunkiseudulla muun muassa pitkästä urastaan Radio Cityn palveluksessa, suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi Suomen Idolsin suorasanaisena tuomarina ja viimeistään Tanssii tähtien kanssa -ohjelman loppusuoralle yltäneenä parkettien partaveitsenä.

Tämä reservin luutnantti on käskyttänyt myös Hanoi Rocksin jäseniä keikkamanagerin ominaisuudessa.

Tapiolassa koulunsa käynyt Nikula aiheutti harmaita hiuksia osalle opettajista, mutta pätevät äidinkielen opettajat saavat mieheltä tunnustusta.

Nikula hallitsee ritaritarinat ja Peloponnesolaissodat.

Ruudinkärystä kicksinsä saava mies viihtyy ystäviensä lasten babysitterinä, on eläinrakas ja ystävien mukaan todellinen herrasmies, nukkuu helposti pommiin, mutta hajottaa panssarilasit hautakivellä ehtiäkseen ajoissa radiolähetykseen.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto