Hyppää pääsisältöön

Armi ja Danny: Tahdon olla sulle hellä

Tuoreen Miss Suomen kanssa lauletusta "vuorovaikutuslaulusta" tuli Dannyn kaikkien aikojen suurin menestys. Sydämiä läpättänyt duo esittää hittinsä livenä vuonna 1983.

Veikko Samulin säveltämä ja Juha Vainion sanoittama Tahdon olla sulle hellä pysyi vuonna 1977 listaykkösenä peräti neljä kuukautta. Menestystä jatkoi samana vuonna julkaistu Kaiken sulle antaisin, samojen tekijöiden käsialaa sekin.

Danny on kertonut oivaltaneensa, kuinka hyvin tällainen "vuorovaikutusmusiikki" istui taloudelliseen lamakauteen, jonka kuluessa "elintaso muuttui enemmänkin huolehtimiseksi elämisentasosta". Näistä lama-ajan lauluista Danny sai ensimmäiset albumi-kultalevynsä.

Armi Aavikon elämästä kertova kuunnelmasarja Armi Aavikko - siinä välissä olin elossa on kuunneltavissa Areenassa.

Kommentit