Hyppää pääsisältöön

Suvi Lindén esittelee nappikokoelmansa

Kokoomuksen kansanedustaja Suvi Lindénin kertomuksessa piirtyy laaja kaari lapsuuden leikeistä 1990-luvun eduskunnan sivistysvaliokunnan matkoihin. Yhteisenä nimittäjänä tarinoille on harrastus nappeihin.

Iltalypsyjä Areenassa

Yle Areenaan on julkaistu 30 Iltalypsy-ohjelmaa vuodelta 1994. Jaksot ovat katsottavissa 14.3.2020 saakka.

Jo lapsena Suvi Lindén leikki napeilla. Vartuttuaan hän innostui mainosnapeista. Edustustason uimahyppääjänäkin kunnostautuneen Lindénin nuoruuteen kuuluivat niin Smoking Stinks- kuin Hurriganes –napitkin.

Vaihto-oppilasvuotenaan Yhdysvalloissa Lindén siirtyi yksilöllisempään informaationappikauteen: ”Rotary International Youth Exchange Program” –nappi kertoi, kuka on Suvi Lindén ja mistä maasta hän tulee.

Marraskuussa 1996 Lindénin tuorein nappihankinta oli sivistysvaliokunnan matkalta.
— Nappeja voi käyttää pukujen koristuksena, mutta myös stressileluina sekä lankojen kera sormiharjoituksissa, kertoo Lindén. Eduskunnan pitkien istuntojen ja tylsien puheiden aikana napit virkistävät mieltä.

Kommentit