Hyppää pääsisältöön

Tankki täyteen: Juhana uhkaa lähteä kotoa 35-vuotiaana

"Mää lähren, täällä tulee hulluks´", toteaa usein Emmi ja Sulo Vilénin poika Juhana, joka työskentelee isänsä huoltamoapulaisena.

Juhana yrittää saada työstään parempaa palkkaa. Hänen pitäisi vain uskaltaa sanoa se äidilleen. Baariapulainen Ulla neuvoo Juhanaa, että palkankorotusvaatimus pitää esittää ponnekkaasti. Eikä uhkaus kotoa lähtemisestä ainakaan pahenna tilannetta?

Äidin huoli poikansa moraalista nostaa päätään, kun Juhana on lähdössä tansseihin. Kaikkea voi sattua, varsinkin jos huonomaineiset tytöt tulevat Juhanaa hakemaan tanssimaan ja pyrkivät vielä likistelemään.

Lue lisää:

Tankki täyteen – menestyskomedia, jossa ei viljelty vitsejä

Vuonna 1978 aloittanut Tankki täyteen oli suomalaisen tilannekomedian pioneeri. Se nousi katsojien kestosuosikiksi, vaikka TV2:n ohjelmapäällikkö ihmettelikin, missä huumorisarjan vitsit viipyvät. Sarjan jaksot ovat pysyvästi katsottavina Elävässä arkistossa ja Areenassa. Tämä kooste tarjoaa niiden lisäksi myös tausta-aineistoa tv-klassikon tekemisestä.

Kommentit