Hyppää pääsisältöön

Tankki täyteen: Eläinlääkäri Vilénien tilalla

Sulo Vilénin logiikka toimii näin: kunnaneläinlääkäri tulee kuohimaan karitsoja, niin kai hän samalla voi vilkaista huonovointista emäntääkin.

Vilénien tilalla viljelysuunnitelmat alkavat päästä vauhtiin, ja isäntä Sulo Vilénillä on laatikoissaan jo monenlaista porkkanaa ja biodynaamista naurista. Tosin Reinikainen kuittaa siitä, että kaikki kasvit ovat vielä mullan alla.

Juhanalla on puolestaan menossa lampaiden karitsointi. Nuoren isännän suru on vaan se, että kuohitessa pieniä lampaita sattuu.

Emäntä Emmi on huonovointinen, ja eläinlääkäri määrääkin tomeran ompelijattaren sairaalaan tarkkailuun. Taitaa olla tilanpitäminen liian raskas taakka Emmille.

Lue lisää:

Tankki täyteen – menestyskomedia, jossa ei viljelty vitsejä

Vuonna 1978 aloittanut Tankki täyteen oli suomalaisen tilannekomedian pioneeri. Se nousi katsojien kestosuosikiksi, vaikka TV2:n ohjelmapäällikkö ihmettelikin, missä huumorisarjan vitsit viipyvät. Sarjan jaksot ovat pysyvästi katsottavina Elävässä arkistossa ja Areenassa. Tämä kooste tarjoaa niiden lisäksi myös tausta-aineistoa tv-klassikon tekemisestä.