Hyppää pääsisältöön

Jatkoaika pui hippiaatetta

Juontaja Aarre Elo lausuu hippiliikkeen kuolinsanat, ja madame Tabe Slioor kertoo positiivisista kokemuksistaan kalifornialaisten pitkätukkien parissa.

Hippieistä oli töin tuskin ehditty puhua suositussa Jatkoaika-ohjelmassa, kun USA:sta kiiri jo viesti koko touhun kuolemasta. Edellisessä Jatkoajassa syyskuussa 1967 etsittiin vielä liikkeen edustajia Helsingin Perunatorilta, josta haaviin tarttui kukkaisasuinen laulaja Jukka Kuoppamäki.

Tv- ja radiolegenda Niilo Tarvajärven poika Jaakko Tarvajärvi hätkäytti syyskuisen Jatkoajan juontajia toteamalla, ettei hipeissä ei ollut mitään vikaa. Mielialoja kuitenkin rauhoitti lupaus, ettei hän palaisi Kaliforniasta kukkahousut jalassaan.

Yhdysvalloissa asuva kohukaunotar Tabe Slioor oli saanut hippeihin omakohtaista kosketusta. Hänellä oli tilaisuus osallistua hippien uudenvuodenjuhliin, jossa nautittiin paljon olutta ja viiniä. Ystävällistä ja auttavaista väkeä, Slioor luonnehtii vastakulttuurin edustajia.

Kommentit