Hyppää pääsisältöön

Sisko ja sen veli: Immun tyttöystävä

Sisarukset Tuija ja Immu ovat uusien kokemusten edessä. Tuijalla on uusi työ, Immulla uusi tyttöystävä.

Tuijan bingoemännyys on vaihtunut junan ravintolavaunun emännäksi. Immu pääseekin matkustamaan ilmaiseksi Helsinkiin, jonne on myös matkalla hänen uusi tyttöystävänsä. Nainen on kuitenkin naimisissa eikä aviomiehen pitäisi saada tietää puolisonsa salarakkaasta. Immun jää Helsinkiin tyttöystävänsä kanssa, kun taas Tuija palaa Tampereelle. Yö tyhjässä talossa saa jännittäviä piirteitä.

Sisko ja sen veli -sarja katsottavissa Areenassa 18.7.2019 asti.

  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto