Hyppää pääsisältöön

Leila ja Annukka

Leila ja Annukka, kaksi naista yhden hinnalla. Tukkutori auki, niin kauan kuin tavaraa riittää! Radiomafiassa 1995 aloittaneet ystävykset antavat mallia elämisen taidossa kanssasisarilleen.

Lohjalaisen kunnanjohtajan tytär Leila Penelope Makkonen ja köyhän elimäkeläisen maatilan ainoa tytär Annukka Hellä Aina Ilona Ahlqvist tutustuivat toisiinsa, kun Annukka alkoi seurustella Leilan alkoholisoituneen muusikkoveljensä Arton kanssa.

Ystävykset arvioivat maailman menoa omista näkökulmistaan. Miljoonaperijätär Leila on hankkinut elämänkokemusta värikkäissä miessuhteissa.

Avioliittoja Leilalle kertyy sarjan aikana kaksi. Onnelliset valitut olivat Jyrki ja Lennart. Tosin Lennart asuu vanhainkodissa eikä osallistu edes omaan hääjuhlaansa, vaan Leila viettää sen Annukan kanssa.

Elämään sinisilmäisesti ja naivistikin suhtautuva Annukka kokeilee yhteyseloa kaikkiaan seitsemän miehen kanssa. Suhteesta Veskun kanssa syntyy lapsi, jonka nimi vaihtelee osan mukaan. Tytär tunnetaan mm. Caroline Castehelmenä ja Annabella Millastiinana.

Leila ja Annukka jatkui Radiomafian jälkeen YleX:ssä aina vuoteen 2003 asti. Vuonna 1997 Radiomafian kuulijat äänestivät Leilan ja Annukan Radiomafian suosituimmaksi ohjelmaksi. Lisää naisten seikkailuja voit kuunnella tästä.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit