Hyppää pääsisältöön

Vanha ohjelmaopas rinnakkaiskäyttöön

Hyvin suuri osa yle.fi:n uudistusta koskevista palautteista on käsitellyt ohjelmaopasta. Toiset ovat kiitelleet uusia TV- ja radio-oppaita, mutta vielä useammat ovat kaivanneet vanhaa, ja erityisesti siinä olleita erilaisia kanavavalinnan mahdollistaneita ominaisuuksia.

Uudet TV- ja radio-oppaat eivät vielä sisällä kaikkia niitä toiminnallisuuksia, joita vanhassa oli, ja käyttödatan perusteella emme pystyneet arvaamaan kuinka paljon niitä tarvittiin ja käytettiin. Pahoittelumme virhearviosta!

Lisäämme vanhan Ohjelmaopas Classicin linkit uuteen palveluumme mahdollisimman pian, ja pidämme sitä rinnakkaiskäytössä kunnes saamme kaikki tarvittavat toiminnallisuudet päivitettyä myös uusiin oppaisiin. Laitamme tästä myös sähköpostia kaikille palautetta antaneille.

Vanha ja tuttu Ohjelmaopas löytyy yle.fi:stä jo nyt. Osoite on http://yle.fi/ohjelmaopas/classic.php.

> Lue vastauksia sähköpostilla tulleisiin kysymyksiin

> Lue muita blogimerkintöjä