Hyppää pääsisältöön

Leilan ja Annukan joulu

"Mulle joulupukki aiheutti elämäni pahimman trauman. Kun mä menin 8-vuotiaana pesemään meikkejä kylppäriin, niin joulupukki istu poreammeessa ja äiti pukin päällä", muistelee Leila lapsuutensa joulua.

Joulu ei tee poikkeusta Leilan ja Annukan vapaa-ajanviettoon. Leila saapuu Annukan kotiin juhlaa viettämään. Tällä kerralla tosin joulupukiksi pukeutuneena.

Annukan joulukuviot ovat menneet uusiksi, kun Eelis ei pääsekään joulunviettoon. Annukalla ja Leilalla onkin ollut useita miessuhteita. Leila yrittää tällä kertaa päästä eroon ex-miehestään Veli-Matista. Mies on maksanut Leilalle erorahan, jota hän haluaa nyt takaisin.

Kunnon perhetyttönä Annukka on valmistanut jouluruoat. Kristillisen kodin kasvatti Annukka on koristellut kotinsa kauniin jouluiseksi. Joulutähtien lisäksi kotia kaunistaa sitruunan tuoksuinen muovikuusi.

Leila, Lohjan lahja maailman miehille, ei jaksa arvostaa Annukan tiimari-joulua. Miljoona perijätär vaatisi aitoa joulua.

Voit ladata Entisajan joulut -jakson MP3-muodossa.

Teksti: Seija Aunila