Hyppää pääsisältöön

Kimi ja Tero Linnan juhlilla

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki ja F1-kuski Kimi Räikkönen saapuivat ensimmäisen kerran Linnan juhliin vuonna 2007. Kimille kutsu oli jo toinen, mutta vasta nyt hänellä liikeni aikaa kotimaan juhlinnalle.

Näille huippu-urheilijoille Suomi muistuu mieleen silloin, kun voiton kunniaksi soitetaan Maamme-laulua. Itse kilpailutilanteessa ja kisojen ulkopuolella 90-vuotiasta isänmaata ei sen kummemmin mieti.

Formula 1:n hallitseva maailmanmestari Kimi Räikkönen on juuri ennen Linnan juhlia palannut Ferrarin rattiin. Tero Pitkämäki, keihäänheiton maailmanmestari Osakan MM-kilpailuista 2007, taas oli lähdössä Etelä-Afrikkaan harjoittelemaan.

Kumpikaan miehistä ei tunnustaudu parkettien partaveitseksi. Kimi ei luvannut tanssia yhtäkään tanssia vaimonsa Jenny Dahlmanin kanssa. Tero lupasi pyörähtää kerran tanssilattialla.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit