Hyppää pääsisältöön

Studio Julmahuvi: Practical English, Abu

Aidolla intialaisella korostuksella opiskellaan englantia Studio Julmahuvin omassa kielikoulussa ”Practical English, Abu”.

Ystävämme Abun kommelluksia seurataan arkipäivän ihmeiden keskellä ja avuksi tarvitaan tiukkoihin tilanteisiin käytännön englantia.

Aikuiskoulutuskeskuksen oiva sarja marssittaa ruutuun tuhdin tehopaketin. Jos aiot ostaa vaikka lentävän maton, englannin fraasit intialaisella korotuksella ovat suureksi avuksi.

Studio Julmahuvi pusertaa tv-kanavan koko ohjelmiston yhteen puolen tunnin ohjelmaan. Osa tätä ohjelmistoa on kielikurssi kansanvalistuksen hengessä.

Studio Julmahuvit Areenassa

Pieni ja kiireinen "umpilisäkestudio" lähettää kerran viikossa oman, lyhyiden ohjelmien pakettinsa. Kaikki kahdeksan jaksoa nyt katsottavissa Areenassa.

Kommentit
  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto