Hyppää pääsisältöön

Juice & Grand Slam: Luonas kai olla saan

Juicen parisuhdelaulujen klassikko kuultiin Grand Slam -yhtyeen kiertueen päätöskonsertissa Nivalan Tuiskulan urheilutalolla vuonna 1983.

Oheinen konsertti on taltioitu 19. marraskuuta 1983. Televisiossa se nähtiin seuraavan vuoden helmikuussa.

Ohjelmatietojen mukaan kyseessä oli vuonna 1981 perustetun Grand Slamin jäähyväiskiertueeksi. Bändi osoittautui kuitenkin Juicen kokoonpanoista pitkäikäisimmäksi. Se keikkaili vuoteen 1986 asti, mutta levytti vielä vuoteen 1991 asti.

Luonas kai olla saan julkaistiin alun perin levyllä Keskitysleirin ruokavalio vuonna 1976. Siitä on julkaistu kolme eri liveversiota albumeilla Kuopio - Iisalmi - Nivala (1984), Manserockin legendat (1999) ja Klassikoiden ilta (2004).

Teksti: Jukka Lindfors