Hyppää pääsisältöön

Kotikadun Teemu saa valkolakin

Luotolan Hannes oli ylpeä pojastaan Teemusta, joka isän puheen mukaan oli lakkiaispäivänä ylittänyt isänsä saavutukset.

Luotolan Teemun lakkiaiset eivät olleetkaan mitkään tusinajuhlat, sillä äidin ja isän ideoimana juhlat pidettiin perheen huoltoaseman pihalla, joka oli pantu juhlakuntoon.

Tunnelma oli juhlava ja liikuttunut, mikä ei kuitenkaan kiinnostanut lakimies Pertti Mäkimaata, joka porhalsi paikalle autollaan haukkumaan vaimoaan.

Kotikadun jakso Poikani Teemu Juhana Luotola lähtee nyt maailmalle tuli televisiosta lokakuussa 1995.

Koko jakso on katsottavissa heinäkuuhun 2017 asti.

  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto