Hyppää pääsisältöön

Rasmus: Sold

Rasmus esitti kappaleensa Sold Summeri-ohjelman suorassa lähetyksessä kesällä 1999. Video on kuvattu VR:n makasiineilla.

Sold-niminen kappale on vuonna 1997 ilmestyneeltä Playboys-albumilla. Rasmus eli artikkelin videon kuvaamisen aikaan albumien Hell of a Tester ja Into välistä aikaa, jolloin yhtye joutui etsimään uuden levy-yhtiön ja miesten kerrotaan pohtineen muutoinkin uranjatkoa.

Vuonna 2001 ilmestynyt Into-albumi oli viimeistään se käänne, joka alkoi tehdä The Rasmuksesta yhden kansainvälisesti parhaiten menestyneistä suomalaisbändeistä. Se myi reilusti yli kultalevyn rajan ja oli suuri menestys Suomessa ja koko Skandinaviassa.

Lopullinen kansainvälinen läpimurto oli vuonna 2003 ilmestynyt Dead Letters, joka nousi Saksan albumilistan kärkeen ja Britanniassakin Top10:een.

Teksti: Paavo Rytsä

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto