Hyppää pääsisältöön

Chisu ja laulut riipaisevasta rakkaudesta

Christel Sundbergin eli Chisun ensimmäinen hitti oli Sooloilua-elokuvan tunnusmusiikkinakin tunnettu Mun koti ei oo täällä. Moniosaaja Chisu tuottaa, äänittää, säveltämää, sovittaa, sanoittaa ja miksaa musiikkinsa itse.

Vuonna 1982 syntynyt helsinkiläinen muusikko joka on tehnyt musiikkia mm. Antti Tuiskulle, Tarja Turuselle ja Jipulle. Hänen ensimmäinen julkaistu musiikkikappaleensa oli Särkänniemen kummitusjunan taustamusiikki.

Keväällä 2008 Chisulta ilmestyi albumi Alkovi, joista tunnetuimpia lauluja ovat Mun koti ei oo täällä -kappaleen lisäksi Muut ja Tämä rakkaus, jotka on julkaistu myös singleinä. Sundberg on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut, tuottanut ja miksannut debyyttilevynsä kaikki kappaleet itse.

Vuonna 2009 julkaistulta Vapaa ja yksin levyltä löytyvä Sama nainen on riipaisevan kaunis kertomus rakkaudesta, joka satuttaa, mutta josta ei pysty päästämään irti. Chisu esitti kappaleen vuoden 2010 Emma-gaalassa.

Vuoden 2012 Emma-gaalassa Chisu esitti Kun valaistun levyltään löytyvän Tie-kappaleen. Mateleva kaipauslaulu etsii rakkauden ja vapauden rajapintaa.

Tietolaatikko

Vuoden 2010 Emma-gaalassa Chisu palkittiin vuoden tuottajana. Albumi Vapaa ja yksin oli kriitikoiden suosikki. Chisun Baden-Baden sai palkinnon vuoden parhaana biisinä.
Toukokuussa 2010 Baden-Baden sai kultaisen Muuvi-palkinnon edellisen vuoden parhaana musiikkivideona.

Kaikki laulut Chisu.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto