Hyppää pääsisältöön

J&A = Love Story

Hallintopäällikkö ilmoittaa Antulle ja papalle, että heidät häädetään vaatimattomasta mökistään. Samaan aikaan toisaalla Johanna on poissa tolaltaan, kun poikaystävä on juuri jättänyt hänet.

Sydänsuruja poteva Johanna on saanut kaksi omituista ihailijaa, Juliuksen ja Jounin. Pojat etsivät tämän punatukkaisen tytön ja ystävystyvät hänen kanssaan. Ennen ystävyyttä Johanna yrittää karkoittaa omituisesti puhuvat ja pukeutuvat kummajaiset.

Epätoivoisessa karkotusyrityksessään Johanna "törmää" Anttuun. Anttu on muuttanut häädön jälkeen kaupunkiin ja asuu sekä työskentelee Koljosen pientelekalla. Myös Antun pappa ajautuu kaupunkiin Koljosen luo häädön jälkeen.

Sotaharhoja poteva pappa lähtee kuitenkin karkuun. Koljonen kutsuu paikalle Antun isän Veikon. Anttu hermostuu Veikolle, joka on viinasekoilujen takia jättänyt sekä Antun että oman isänsä oman onnensa nojaan.

Samaan aikaan rakkaudesta onnellinen Johanna kuulee kauhean uutisen. Leukemiaan sairastunut Julius on ottanut kohtalonsa omiin käsiinsä.

Johannan ja Antun rakkautta koetellaan. Anttu päättää tehdä lopun vaikeasta suhteesta. Meri kutsuu, mutta lopuksi rakkaus voittaa.

Teksti: Seija Aunila