Hyppää pääsisältöön

Rakastuin mä luuseriin 1

Hierarkian pohjalla ovat nörtit ja omituiset, välissä on suuri massa ja huipulla kauniit ja suositut. Iina kuuluu huippuihin, luokan ehdottomaan eliittiin, toisin kuin luokan nörtein luuseri Hemmo.

Luokan kaunein ja suosituin Iina (pissis) rakastuu, Helenan ex-poikaystävä Makeen (fruittari). Heikon ruotsin menestyksen (4-) takia koulun nörtein luuseri Hemmo alkaa opettaa Iinaa.Iinaa ei voisi aluksi vähempää kiinnostaa Hemmo, Hemmon omituiset puheet ja omituiset tavat. Mutta asetelma muuttuu, kun samaan aikaan Iinan ruotsin opintojen kanssa inttiä käyvä poikaystävä Make häilyy entisen (Helena) ja nykyisen (Iina) suhteen välillä.

Iina päättää kostaa Makelle. Ystävättärensä Outin (ei niin kaunis ja suosittu) kanssa Iina järjestää kohtauksen johon liittyy myös Hemmo. Kosto epäonnistuu, mutta sen seuraukset ovat yllättävät (ainakin Iinalle).

Lue lisää:

Rakastuin mä luuseriin 2

Kun kaunis ja rikas (Iina) hierarkian huipulta rakastuu luuseriin (Hemmo), hän (Iina) on kuilun partaalla. Kun tieto suhteesta leviää, niin syöksy kohti pohjaa alkaa... vai alkaako sittenkään?

Kommentit