Hyppää pääsisältöön

Rakastuin mä luuseriin 2

Kun kaunis ja rikas (Iina) hierarkian huipulta rakastuu luuseriin (Hemmo), hän (Iina) on kuilun partaalla. Kun tieto suhteesta leviää, niin syöksy kohti pohjaa alkaa... vai alkaako sittenkään?

Tapahtunut tähän mennessä: Iina seurustelee Maken kanssa. Make alkaa haikailla ex-tyttöystävä Helenan luokse. Make ei osaa kuitenkaan päättää ja Helena kokee itsensä petetyksi. Myös Iina kokee itsensä petetyksi. Tämän takia Iina päättää kostaa. Hän esittää rakastuneensa ruotsintunteja antavaan Hemmoon (luuseri).

Jatkoa seuraa (ei juonipaljastusta): Myös Iinan kaveri Outi on sekaantunut ihmissuhdevyyhtiin. Hän viestittää asiaa Iinalle ja käyttää Makea koston välineenä. Iinan tunteet Hemmoon syvenevät. Asia tulee yleiseen tietoisuuteen, mistä seuraa katastrofi. Ikävän välikohtauksen jälkeen Hemmo halveksii nuoria ja haluaa kasvaa henkisesti. Tästä seuraa Iinan ja Hemmon mahdolliseen/orastavaan/hapuilevaan suhteeseen koetinvuosi. Seuraa molemminpuolista epävarmuutta suhteen suhteen. Muistaminen punnitaan puolin ja toisin.

Voiko huippu rakastua luuseriin? Katso kaikki seitsemän katkelmaa Rakastuin mä luuseriin -sarjasta ja tee omat johtopäätöksesi.

Lue lisää:

Rakastuin mä luuseriin 1

Hierarkian pohjalla ovat nörtit ja omituiset, välissä on suuri massa ja huipulla kauniit ja suositut. Iina kuuluu huippuihin, luokan ehdottomaan eliittiin, toisin kuin luokan nörtein luuseri Hemmo.

Kommentit