Hyppää pääsisältöön

Rauni-Leena Luukanen-Kilde tunsi humanoidit

Ufologi ja erikoislääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde (1939-2015) kertoi Arto Nybergille ruumiista irtautumisesta, humanoidien vierailuista sekä ufotiedon pimittäjistä vieraillessaan Nybergin ohjelmassa vuonna 2007.

Ufologi ja erikoislääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde (1939-2015) julkaisi monia kirjoja ufoista ja yliluonnollisista ilmiöistä. Hän ilmoitti myös pitävänsä jatkuvasti yhteyttä vieraiden planeettojen edustajiin.

Luukanen-Kilde väitti, että humanoideja koskevat todisteet salataan tavallisilta kansalaisilta mm. teologian romahduksen pelossa. Hän kertoi kuitenkin itse päässeensä perehtymään moniin hyvinkin salaisiin asiakirjoihin.

Arto Nybergin haastattelussa Luukanen-Kilde kuvasi myös kokemuksiaan ruumiista irtautumisesta. Hänen mukaansa tämä tekniikka tekee mahdolliseksi siirtyä sekunnissa paikasta toiseen, ja menetelmä on todettu muita turvallisemmaksi muun muassa avaruusmatkailussa. Luukanen-Kilden mukaan USA:n armeijan 18 kuukauden kurssilla kuka tahansa voi oppia irtautumaan ruumiistaan.

Ohjelman lopussa keskusteluun yhtyivät myös liikemies Toivo Sukari ja laulaja Tapani Kansa. Lestadiolaiskodissa kasvanut Sukari ei uskonut humanoideihin, mutta Kansa edusti hieman avarakatseisempaa näkemystä.

Kommentit