Hyppää pääsisältöön

Rauni-Leena Luukanen-Kilde tuntee humanoidit

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo Arto Nybergille ruumiista irtautumisesta, humanoidien vierailuista sekä ufotiedon pimittäjistä.

Ufologi ja erikoislääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde (s. 1939) on julkaissut monia kirjoja ufoista ja yliluonnollisista ilmiöistä. Hän on ilmoittanut myös pitävänsä jatkuvasti yhteyttä vieraiden planeettojen edustajiin.

Luukanen-Kilde väittää, että humanoideja koskevat todisteet salataan tavallisilta kansalaisilta mm. teologian romahduksen pelossa. Hän kertoo kuitenkin itse päässeensä perehtymään moniin hyvinkin salaisiin asiakirjoihin.

Arto Nybergin haastattelussa Luukanen-Kilde kuvaa myös kokemuksiaan ruumiista irtautumisesta. Tämä tekniikka tekee mahdolliseksi siirtyä sekunnissa paikasta toiseen.

Menetelmä on todettu muita turvallisemmaksi mm. avaruusmatkailussa. Luukanen-Kilden mukaan USA:n armeijan 18 kuukauden kurssilla kuka tahansa voi oppia irtautumaan ruumiistaan.

Ohjelman lopussa keskusteluun yhtyvät myös liikemies Toivo Sukari ja laulaja Tapani Kansa. Lestadiolaiskodissa kasvanut Sukari ei usko humanoideihin, mutta Kansa edustaa hieman avarakatseisempaa näkemystä.

Teksti: Jukka Lindfors

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto