Hyppää pääsisältöön

Rauni-Leena Luukanen-Kilde tuntee humanoidit

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo Arto Nybergille ruumiista irtautumisesta, humanoidien vierailuista sekä ufotiedon pimittäjistä.

Ufologi ja erikoislääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde (s. 1939) on julkaissut monia kirjoja ufoista ja yliluonnollisista ilmiöistä. Hän on ilmoittanut myös pitävänsä jatkuvasti yhteyttä vieraiden planeettojen edustajiin.

Luukanen-Kilde väittää, että humanoideja koskevat todisteet salataan tavallisilta kansalaisilta mm. teologian romahduksen pelossa. Hän kertoo kuitenkin itse päässeensä perehtymään moniin hyvinkin salaisiin asiakirjoihin.

Arto Nybergin haastattelussa Luukanen-Kilde kuvaa myös kokemuksiaan ruumiista irtautumisesta. Tämä tekniikka tekee mahdolliseksi siirtyä sekunnissa paikasta toiseen.

Menetelmä on todettu muita turvallisemmaksi mm. avaruusmatkailussa. Luukanen-Kilden mukaan USA:n armeijan 18 kuukauden kurssilla kuka tahansa voi oppia irtautumaan ruumiistaan.

Ohjelman lopussa keskusteluun yhtyvät myös liikemies Toivo Sukari ja laulaja Tapani Kansa. Lestadiolaiskodissa kasvanut Sukari ei usko humanoideihin, mutta Kansa edustaa hieman avarakatseisempaa näkemystä.

Teksti: Jukka Lindfors

Kommentit
 • "Hyvä Holkeri!" – Kummelin Saldo oli taloussatiiri lama-Suomesta

  Tynnyripukuinen laman uhri ja aikakauden tutut nimet.

  Lama on vienyt Suomen syvään kriisiin useasti. 1990-luvun alun lama oli monelle kovaa aikaa. Pankkisotkujen myötä korot kipusivat taivaisiin ja moni koki henkilökohtaisen konkurssin. Komediaryhmä Kummeli otti vuosina 1993 ja 1994 kantaa maan tilanteeseen. Syntyi satiirinen sketsisarja Saldo, jossa kiitettiin ja kehuttiin aikakauden tunnetuimpia talousnimiä. Tynnyriasuinen päähenkilö menetti jopa vessanpönttönsä velkojille.

 • Vodkaa, komisario Palmu! Pala YYA-Suomea tallentui filmille parodian keinoin

  Neljäs Palmu-elokuva valmistui vuonna 1969

  Matti Kassila ohjasi vuonna 1969 neljännen Palmu-elokuvansa, joka tiukimman koulukunnan mielestä ei ole Palmu-elokuva ollenkaan. Mika Waltarihan ei osallistunut enää tämän elokuvan tekoon. Tuloksena olikin siis jotakin ihan muuta: pistämättömän hauska ajankuva Suomesta, josta idänsuhteiden herkistämien valtiovallan ja tv:n parista löytyi runsaasti herkullista parodioitavaa.

 • Tellervo Koivisto puhuu naisten ja kiusattujen puolesta – pitkästä liitosta elävät rakkaus ja huumori

  Nasevaa pakinointia ja herkkää tarinointia ohjelmissa.

  Tellervo Koivisto sanailee suoraan kameralle verotuksesta ja tasa-arvosta, kommentoi viistosti puolisonsa edesottamuksia dokumentissa ja avaa ajatuksiaan sekä rakkaita ja raskaita elämänvaiheita haastatteluissa. Yhteinen elämä Mauno Koiviston kanssa antoi kummallekin mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan omalla tavallaan. Tosin puoliso kutsui vahvasti argumentoivaa vaimoaan myös "anti-muusaksi". Rakkaus, huumori ja kohdatut vastoinkäymiset liimasivat parin yhteen.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto