Hyppää pääsisältöön

Kirkkonummen kolmoissurma

Kirkkonummella Volsin kylässä tehtiin raaka kolmoissurma vuonna 1990. Väkivallan uhrina kuolivat isä, äiti ja 3kk ikäinen vauva. Surma on yhä selvittämättä.

Tutkinnassa on paljastunut, että surman yhteydessä keittiössä etsittiin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä. Surmatyön aikana talosta katosi rahaa, muistivihko sekä rahan säilytykseen tarkoitettu esine. Kirjateline on edelleen hukassa, kuten myös Veikon muistivihko.

Kirjeteline on tehty alumiinisesta U-profiilista, eikä niitä myydä missään, vaan se oli itse tehty. Telineessä ja lompakossa oli yhteensä hieman yli 20 000 markkaa rahaa.

Alkuperäisissä tutkimuksissa kiinnitettiin myös huomiota Veikolle ja Beritille tulleisiin häiriösoittoihin. Epäiltiin, että niillä olisi jotain tekemistä surmien kanssa. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet melko varmasti, ettei soittojen ja surmien välillä ollut yhteyttä.

Teko on tapahtunut mitä ilmeisimmin aamuyöllä, ja itse surmatyössä on käytetty kahta tekovälinettä. Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro, millaiset nuo tekovälineet ovat. Välineillä surmattiin kuitenkin vain Veikko ja Berit. Vauva kuoli muulla tavalla.

Tekijä tai tekijät pakenivat paikalta metsään, palasivat sieltä jonkin matkan päässä olleelle autolleen ja poistuivat paikalta. Kaikki tiedot heistä tulee ilmoittaa Keskusrikospoliisiin.

Teksti: Poliisi-tv

Kommentit