Hyppää pääsisältöön

Kadonneet: Ismo Kumpulainen

Ystävykset Ismo ja Esa palaavat vuoden 2000 Ruotsin rallista Riihimäelle. Miehet päättävät saunoa autopajaan rakennetussa saunassa turneen pölyt pois.

Sauna lämpiää ja Esa lähtee löylyihin Ismon jäädessä tallin puolelle. Tovin yksin saunottuaan hän huutaa Ismoa seurakseen mutta mies ei vastaa. Lopulta Esa poistuu lauteilta etsimään kaveriaan, mutta Ismo on kadonnut. Jäljelle jäi vain saunakassi.

Poliisitutkimuksista tulee monimutkaiset, juonenkäänteet ovat kuin hurjimmasta salapoliisitarinasta. Onko kyseessä henkirikos vai toteuttiko Ismo Kumpulainen hyvin suunnitellun katoamistempun? Poliisi ei sulje pois kumpaakaan vaihtoehtoa.

Kumpulaisella oli kintereillään velkojia ja hän oli piileskellyt velkojia aikaisemminkin. Myös hänen perheasiansa olivat hakoteillä. Nähtiinkö Ismo Kumpulainen elävänä vielä syyskesällä Jyväskylän Suurajoissa? Ystävä uskoo, että hän piilottelee. Omaiset ovat puolestaan toista mieltä: he uskovat että Ismo Kumpulainen lopulta sekosi nuotteihinsa ja joku velkojista hermostui. Ja että Ismon viimeinen pikataival vei tuntemattomaan.

Kommentit