Hyppää pääsisältöön

Jonne Aaronin karu lapsuus

Negative-yhtyeestä tuttu Jonne Aaron kertoo veljiensä kanssa koskettavan tarinan vanhempien viinaongelmasta, nuorten poikien reaktioista ja lastenkodista.

Tommi, Liimataisen veljeksistä vanhin joutui huolehtimaan pikkuveljistä Jonnesta ja Villestä, jonka elämä oli suistumassa väärille raiteille. Ville ei piitannut koulusta, ja tupakka, alkoholi ja näpistely värittivät nuoren pojan elämää.

Perheen ongelmien pahennuttua Jonne ja Ville joutuivat lastenkotiin. Jonne kertoo ohjelmassa, että 12-vuotiaana saatu kitara tarjosi hyvän pakopaikan myllertävästä nuoren elämästä.

Risaisesta lapsuudesta ja nuoruudesta huolimatta kaikki kolme veljestä ovat tehneet merkittävän uran suomalaisessa musiikkibisneksessä.

Tunnetuin veljeksistä on Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron. Ville on puolestaan mukana Flinch-yhtyeessä ja veljesparven vanhin Tommi rockmanageri.

Inhimillinen tekijä -ohjelman otsikkona on kuvaavasti Kolme muskettisoturia ja unelma rocktähteydestä. - Lastenkotilapsuus ei lannistanut, vaan kasvatti sinnikyyttä.

Teksti: Paavo Rytsä

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto