Hyppää pääsisältöön

Kadonneet: Kai Salomaa

Kai Salomaa lähtee helteisenä päivänä vuonna 2003 ajamaan Vaasasta Karvialle. Viimeinen havainto Salomaasta tehdään seuraavana päivänä Laurilantie 68:ssa sijaitsevan talon pihalla.

Toukokuun 15 päivä vuonna 2003 oli kaikkialla Suomessa kaunis ja helteinen kevätpäivä. 46-vuotias Salomaa lähtee liikkeelle Vaasasta autolla, jonka hän on ostanut edellisenä päivänä. Kun hän saapuu Karvialle, lämmintä on 20 astetta, linnut laulavat, ja Kai Salomaa katoaa.

Viimeinen havainto Salomaasta tehdään seuraavana päivänä Laurilantie 68:ssa sijaitsevan talon pihalla. Täältä hän poistuu harmaalla Honda Civicillään ja hänet havaitaan vielä ravintola Skanssin edessä Karvian Ämmälänkylässä.

Katoamisiltana kello 23:00 aikaan Salomaan matkapuhelimesta soitetaan. Elämän laitapuolelle ajautuneen Kai Salomaan henkilöhistoria antaa viitteitä rikoksen mahdollisuudesta, hän on tekemisissä huumausaineiden kanssa.
Salomaa rakasti omaisiaan – tytär Heidi oli hänelle kaikki kaikessa.

Vain tovi ennen katoamistaan Salomaa kertoi rakkailleen, ettei eläisi enää kauan. Oliko hän lopulta valmis antamaan henkensä rakkaittensa puolesta? Kain katoaminen nosti omaisissa esiin paranormaaleja ilmiöitä, ääniä ihmistajunnan tuntemattomalta puolelta. Näissä unissa ja näyissä Kai tarvitsi apua.

Kommentit