Hyppää pääsisältöön

Kadonneet: Teemu Puumala

17-vuotias Teemu Puumala katosi maaliskuun lopussa vuonna 2007 Tampereen Lamminpäässä. Viimeiset havainnot hänestä ovat kaverin kotibileistä Äijänahteentieltä.

Teemu Puumala viettää iltaa kavereiden kanssa. Juhlijoiden välille syntyy erimielisyyksiä ja Teemu päättää lähteä. Hetkeä myöhemmin hänen puhelimensa ei enää vastaa eikä hän palaa kotiin.

Lähtikö tappeluun joutunut Puumala kävelemään kohti Epilässä sijaitsevaa kotiaan? Jos nuori mies olisi poikennut reitiltään, niin olisi saattanut vajota Tohlopin jäihin? Sukeltajat ovat tutkineet järveä ruumiskoirien kanssa, mutta mitään ei ole löytynyt.

Vihjeiden toivossa Tampereen poliisi on antanut Teemu Puumalan tuntomerkit: mies on hoikka, 180-185 cm pitkä hänellä oli katomaishetkellä yllään vaaleansininen farkkuasu ja keltainen huppari sekä jalassaan mustat skeittikengät.

Kommentit