Hyppää pääsisältöön

Tauno Palo ja lapset vuonna 1975

Ohjelmassa Se mukava hassu sana (1975) näyttelijä Tauno Palo lukee sadun ja keskustelee lasten kanssa muun muassa lapsuudesta ja tunteista sekä ystävyydestä. Lisäksi ohjelmassa lapset pohtivat sitä, mitä rakkaus oikein on.

"Elokuvissa se on semmoista että se ukko ampuu pari roistoa ja kiipee jonnekin talon katolle ränniä myöten ja sitten se nainen pyörtyy ja sitten se pelastaa sen ja sitten ne menee naimisiin", eräs poika sanoo. "Hajuvesissä ja partavesissä se rakkaus tulee niinku sivuotteena tai kylkiäisenä, sen saa niinku ilmaiseksi", hän jatkaa.

Ohjelman päätteeksi Kaisa Martinkauppi haastattelee Paloa.— No minä pidän juuri sinusta, sinä olet minun viimeisin vastanäyttelijättäreni, vastaa Tauno Palo koulutytön kysymykseen siitä, millaisiin tyttöihin hän on rakastunut. "Eikö sinulla ole vielä poikaystävää? Minulla oli kouluaikoina Elli-niminen tyttöystävä, hän oli hyvin herttainen. Yhdessä kuljettiin koulumatkat", Palo uskoutuu haastattelijalleen.

Keskustele