Hyppää pääsisältöön

Tyhjää ilman Tahvoa

Tv-julkkis Tahvo Tuominen on hurmuri. Helsingin pintapaikoissa huiteleva alfauros seurustelee sujuvasti viiden naisen kanssa.

Television Uutistunnin juontaja Tahvo ”Tasse” Tuominen on perheellinen mies. Perhe ei kuitenkaan Tahvon tahtia hidasta, kun kauniita naisia pyörii ympärillä vaivaksi asti.

Tahvo taitaa tyylin ja temput. Ja kun Tahvo kirjoittaa ja lausuu myös runoja, on suosio naismaailmassa taattu.

Kesän kynnyksellä Tahvo tekee jälleen uuden valloituksen. Nyt kohteena on punatukkainen Eeva, joka suorastaan takertuu kaikkien naisten palvomaan julkkikseen.

Hetken päästä tilanne kääntyy kuitenkin mutkikkaaksi, kun myös Eevan ystävät Irmeli ja Saija haluavat Tahvosta osansa.

Vuonna 2004 valmistuneen komedian ”Tyhjää ilmaan Tahvoa” on käsikirjoittanut Pirjo Toikka ja ohjannut Pekka Ruhoranta.

Tahvoa näyttelee Santeri Kinnunen. Muissa päärooleissa ovat Lotta Lehtikari, Minna Suuronen, Meri Nenonen ja Sari Havas.

Teksti: Reijo Perälä

  • Tehtaan varjossa – työläisnuorukaisen pyrkimys henkiseen kasvuun

    Toivo Pekkasen läpimurtoteos neliosaisena sarjana.

    Tehtaan varjossa on työläiskirjailijana tunnetun Toivo Pekkasen osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävään läpimurtoteokseen perustuva neliosainen tv-elokuva. Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva romaani ilmestyi 1932.

  • Kapea vyötärö ja muhkea kellohelma – ompele itsellesi 1950-luvun mekko!

    Anna-Liisa Tiluksen mekon kaavat tässä artikkelissa.

    Maaseudulta maailmalle -ohjelman ensimmäisessä osassa Anna-Liisa Tiluksen yllä on pehmeästä villakankaasta tehty mekko. Tästä artikkelista löydät kaavat ja ohjeet 1950-luvun mukaisen mekon tekemiseen! Maaseudulta maailmalle -sarja Areenassa Anna-Liisa Tiluksen yllä nähtävä mekko on aito 1950-luvun vaate, joka löytyi Ylen puvustosta. Sen materiaalina on käytetty pehmeää villakangasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto