Hyppää pääsisältöön

Antiperspirantit testissä

Kunkun Kolme kovaa eli ladyjalkapalloilijat Tikkurilan Palloseuran Tipsakoista testasivat, miten markettien antiperspirantit pärjäävät pelikentällä.

Kaikki kolme ovat aloittaneet jalkapallon vasta yli kolmekymppisinä. Vantaalainen Christina Eronen on pelikentän vihrein. Muut ovat pelanneet kymmenisen vuotta. Jokainen testaajistamme on tullut harrastuksen pariin lastensa myötä.

Raati testasi kolmen viikon ajan viittä marketeissa myytävää antiperspiranttia. Testissä olivat Nivea Energy Fresh, Lumene Body Activa, Rexona Active, LV hoitava ja Palmolive Invisible.

Testin jokainen antiperspirantti piti hien loitolla eikä sotkenut vaatteita. Kisa oli tasainen. Niukkaan jaettuun voittoon ylsivät hajuton LV ja voimakastuoksuinen Nivea, jotka olivat todella tehokkaita hien estäjiä. Rexona jätettiin kilvan jumboksi. Testaajat pitivät sitä voimakkaana ja tahmeana.

Teksti: Maarit Åström-Kupsanen / TV1 Kuningaskuluttaja

Kommentit