Hyppää pääsisältöön

Ripsientaivuttimet testissä

Jos haluaa avaruutta silmään, niin silloin kannattaa kääntää ripset. Kolme maskeeraajaksi ja kampaajaksi opiskelevaa nuorta naista testasi ripsentaivuttimia.

Testituotteet olivat Seppälän vaaleansininen, muovinen Bodytalk, Stockmannilta ostettu sinipäinen Duroy, Makeup Bagin pieni metallinen Ariana, Sokokselta hankittu lilanvärinen muovinen Cailap sekä Hennes&Mauritzin metallinen taivutin. Kaikki tuotteet olivat alle kymmenen euron hintaisia. Testaajat testasivat tuotteita pari viikkoa.

Bodytalkissa on toisessa päässä alaripsien taivutin. Sen toiminta tuntui testaajista paitsi hankalalta, myös täysin hyödyttömältä. Alaripsiä kun tulee harvemmin taivuteltua. Tuomisella kesti kauan tajuta, miten vempain ylipäätään toimii. Alaripsien taivutin oli myös hankala saada laitteesta ulos. Myös Pamela Lönnqvist oli sitä mieltä, että tuotetta oli vaikea käyttää.

Testin kirkkaaksi voittajaksi nousi toiseksi kallein Duroy. Sitä kehuttiin lähes yksimielisesti helpoksi ja jämäkäksi käyttää sekä sopivan kokoiseksi ja kestävän oloiseksi.

Kakkossijan jakoivat testin kallein Ariana ja keskihintainen Cailap. Ariana oli raadin mielestä kätevän kokoinen kantaa mukana, mutta toisaalta se oli niin pieni, että se sattui sormiin käyttäessä.

Teksti: Inka Achté / TV1 Kuningaskuluttaja

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto