Hyppää pääsisältöön

Jokuveli ja ajan henki

Luin tulevaisuudentutkija Mika Mannermaata yhtaikaa tulenkantaja Olavi Paavolaisen kanssa. Nykyaikaa etsimässä - esseen teknohurmioitunut paatos komppasi hauskasti viileämmän analyyttisesti kirjoitettua Jokuveliä, katsausta tämän hetken tulevaisuuden muutosvoimiin. Tämä blogi syntyi useamman kollegan halusta kirjata muistiin ympärillään näkemiään ja kokemiaan muutokseen, teknologiaan ja kehitykseen liittyviä asioita. 

Tulevaisuudentutkijat puhuvat heikoista signaaleista. Arkisesti sanoen - havaintoja. Kirjoittajina alkuvaiheessa ainakin YLE Tekniikasta Arto Markku ja Uusista palveluista Tuija Aalto ja jatkossa monia muitakin.

Tilaa RSS ja poikkea kanavalla porisemassa. Kommentoimaan pääset rekisteröimällä itsellesi YLE Passin ja kirjautumalla sisään.