Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Reinikaisia kokonaisena netissä

Neil Hardwick on kertonut, että Tankki täyteen -sarjassa ei ollut juurikaan vitsejä, joten sarjaan tarvittiin vitsinkertoja. Hardwick ja Jussi Tuominen pohtivat, että vitsiniekka voisi olla poliisi.

Tankki täyteen -sarjan jälkeen Reinikainen sai oman nimikkosarjansa, josta tuli huippusuosittu. Suulas poliisi keräsi ruudun ääreen parhaimmillaan lähes 2,5 miljoonaa katsojaa.

 Nyt TV2 on hankkinut Reinikaiseen täydet käyttöoikeudet, ja katsojat voivat seurata sarjaa niin televisiossa kuin netissäkin.

Elävään arkistoon tulee ensi vuoden aikana kokonaisia jaksoja Reinikaisesta. Ensimmäisenä julkaistiin joululahjaksi sarjan kesäinen joulupukkijakso No onkos tullut kesä:

Katso jakso täältä

Reinikainen YLE Areenassa

Huomionarvoinen asia on, että kokonaisen draama- tai viihdeohjelman käyttäminen koskee tällä hetkellä vain Reinikaista. Muut ohjelmat joudumme vielä esittelemään teille näytteinä.

Antoisaa joulua ja uutta vuotta.

Elävän arkiston Paavo

 • Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

  Chromecast-toisto ei toimi luotettavasti

  Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa. Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman. Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata.

 • Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa

  Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista

  Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan juuri julkaisemissamme elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat toivotut tv-elokuvat Manillaköysi, Kirje isältä, Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet, Yhdeksän miehen saappaat, Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.

 • Vieraita Transilvaniasta ja aikojen takaa – tieteis- ja kauhukuunnelmia syksyä synkistämään

  Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia.

  Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä. Poikien viljelyharrastus uhkaa avata ovet ulkoavaruuden valloittajille. Dracula nousee maihin Lontoossa ja tohtori Frankensteinin luoma hirviö etsii rakkautta ja hyväksyntää syrjäisellä saarella.

 • Kaisa tuli kuolemaan Kotikadulle – neljäs kausi nyt Areenassa

  Eeva Mäkimaan äiti ilmestyi Kotikadulle neljännellä kaudella

  Kotikadun neljäs kausi alkaa, kun Mäkimaiden ovelle ilmestyy yllättäen Eevan äiti Kaisa mukanaan huonoja uutisia. Kaisan tarina vie läpi koko kauden, mutta myös muille kotikatulaisille tapahtuu. Alunperin vuosina 1998–1999 lähetetty neljäs kausi on katsottavissa Areenassa 26.10. alkaen kuusi kuukautta.