Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Reinikaisia kokonaisena netissä

Neil Hardwick on kertonut, että Tankki täyteen -sarjassa ei ollut juurikaan vitsejä, joten sarjaan tarvittiin vitsinkertoja. Hardwick ja Jussi Tuominen pohtivat, että vitsiniekka voisi olla poliisi.

Tankki täyteen -sarjan jälkeen Reinikainen sai oman nimikkosarjansa, josta tuli huippusuosittu. Suulas poliisi keräsi ruudun ääreen parhaimmillaan lähes 2,5 miljoonaa katsojaa.

 Nyt TV2 on hankkinut Reinikaiseen täydet käyttöoikeudet, ja katsojat voivat seurata sarjaa niin televisiossa kuin netissäkin.

Elävään arkistoon tulee ensi vuoden aikana kokonaisia jaksoja Reinikaisesta. Ensimmäisenä julkaistiin joululahjaksi sarjan kesäinen joulupukkijakso No onkos tullut kesä:

Katso jakso täältä

Reinikainen YLE Areenassa

Huomionarvoinen asia on, että kokonaisen draama- tai viihdeohjelman käyttäminen koskee tällä hetkellä vain Reinikaista. Muut ohjelmat joudumme vielä esittelemään teille näytteinä.

Antoisaa joulua ja uutta vuotta.

Elävän arkiston Paavo

 • Areena korvaa Ylen radiosovellukset mobiililaitteissa

  Areena on myös radion koti

  Ylen radiokanavakohtaiset mobiliisovellukset lakkaavat lähipäivinä toimimasta. Jatkossa kanavien suorat lähetykset ovat kuunneltavissa Areena-sovelluksissa, joiden radio-ominaisuudet kehittyvät entistä paremmiksi. Nyt julkaistava versio Areena-sovelluksesta tekee erityisesti suorien radiolähetysten kuuntelusta helppoa.

 • Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

  Neljäs kausi tulee katsottavaksi lokakuussa.

  Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka. Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä.

 • Knalleja, sateenvarjoja, loitsuja ja olviretkeä - radiodraamaa keskikesän juhlaan

  Radiodraaman juhannuspaketissa useita toivekuunnelmia

  Hellii juhannuksena helle tai piinaa sade ja savuava grilli, voivat radiodraaman ystävät uppoutua kuunnelmien maailmaan. Seikkaile Knallin ja sateenvarjon kanssa New Yorkin alamaailmassa, noitien kera juhannustanhuvilla ja selvitä hukkuneen miehen kohtalo komisario Vahtosen kanssa.

 • Ota radiodraamat mukaasi kesään!

  Lataa kuunnelmat omalle laitteelle

  Kaikki arkistosta julkaistavat radiodraamat ovat kuunneltavissa Areenan kautta, mutta osa on myös ladattavissa omalle laitteelle. Ota suosikkisi mukaan ja uppoudu kuunnelmien maailmaan mökkirannassa, tunturissa tai ulkomailla nettiyhteyksien ulottumattomissa. Kokoamme tälle sivulle ladattavat radiodraamat, jotka on julkaistu arkistosopimuksen puitteissa.