Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Nina Mikkonen kuohuttaa tunteita

Nina Mikkonen on onnistunut käynnistämään massiivisen palauteryöpyn ja keskusteluaallon kannanotoillaan kotiäitiydestä... siis KOTIÄITIYDESTÄ ! 20-vuotias poikani totesi Mikkosen päivähoito-keskustelusta, että kaikkihan sen ovat katsoneet.

Nina Mikkonen puolustaa kotiäitiyttä

 Eikä keskustelu näytä tyrehtyvän. Päin vastoin, Mikkosen lausunnot ovat nyt koko kansan asia. Aluksi kommenteissa ihmeteltiin kotiäiti vs. päiväkotiasetelmaa. Nyt mukaan on tullut yhä enemmän ihmettelyä Mikkosen keskustelutyylistä ja epäkohteliaasta käytöksestä.   

Mikkosen argumentit olivat aika uskomattoman kovia. Hän esitti, että lastentarhat ovat Himmlerin keksintöä.  Jotta  lapsitehtailu olisi onnistunut natsi-saksassa, niin Himmler perusti päiväkoteja, joihin lapset sijoitettiin heti syntymän jälkeen. Mikkonen esitti ajatuksiaan lauantain Aamu-tv:ssä. Vastaväittelijänä oli oikeustieteen tohtori ja yhden lapsen isä Jarkko Tontti. Tontti yritti tuoda keskusteluun ruotsalaista tutkimusta, jossa on tultu siihen tulokseen, että päivähoito on hyväksi lapselle.

Mikkonen ei moista höpön-löpöä hyväksy. Ruotsihan on kuoleva yhteiskunta, jossa lapsia tekevät vain maahanmuuttajat.  Mikkosen mielestä on pöyristyttävää, että Tontti ja ne muut haluavat päästää eläimet tarhasta, mutta lapset Tontti ja ne muut sulkisivat tarhaan...!

Ihan tavallinen äiti

Tontin mielipiteet olivat Mikkoselle niin mahdottomia, että  keskustelun lopuksi Mikkonen ei enää voinut antaa Tontille puheenvuoroa. Siitä yksinkertaisesta syystä, että Tontti puhuu niin hölmöjä. Puheenvuoron Mikkonen antaa Tontille sitten, kun tämä alkaa puhua sydämestä.

Odotamme jännityksellä jatko-osaa keskusteluun. Jos Tontti silloin puhuu sydämestään, niin saamme kuulla Tontin mielipiteen päivähoidosta.  

Seija Aunila

Elävän arkiston blogi

Kommentit