Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Toivo parhaita paloja Pasilasta

Pasilan Elävä arkisto pyytää teitä ehdottamaan parhaita paloja tien toiselta puolelta Pasilasta.

Pasilan poliisiaseman keskeinen hahmo, tuttisuinen nuorempi komisario, Kyösti Pöysti (epätasainen suoriutuja keskinkertaisuuksien maailmassa) käy taistelua kansallista rikollisuutta vastaan.

Taistelua on Pasilassa jatkunut jo kahden tuotantokauden ajan. Ensimmäisellä tuotantokaudella 30-vuotias Pöysti pääsi/joutui valvomaan laillisen bordellin toimintaa.

Pasila: Laillinen bordelli 1. K15

Ai miksi tämä K15 merkintä... Jaksossa sanotaan ruma sana niin kuin se on. Vaikka tämä onkin pieni juonipaljastus, niin myös Pöystiltä pääsee K15-sana suustaan. Alle 15-vuotialle voimme tarjoilla jatko-osan, jossa kirosana on peittetty piip-äänellä.

 Pasila: Laillinen bordelli 2. (S)

No tämä on ehkä jo turhanaikaistakin jaarittelua, kun pyyntömme on vain pyytää teitä ehdottamaan parhaita makupaloja Pasilasta. Ehdotuksi otetaan myös Pasilan ulkopuolelta (hah hah).

Ehdotukset tähän blogiin tai sitten (Pasilan) Elävän arkiston palautesähköpostiin.

Terveisin

Seija Pasilasta

Elävän arkiston blogi

Kommentit
 • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

  Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

  Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.

 • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

  PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

  Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.

 • Areenan tallenteet suomalaisten käyttöön EU-alueella myös selaimella

  Areenan tallenteet EU-alueella myös selainpalvelussa

  Areenan käyttö EU-alueella etenee. Nyt EU:ssa matkailevien suomalaisten on mahdollista katsella ja kuunnella kaikkia tallenteita Areenan selainpalvelussa. Toissa vuonna Yle avasi Areenan mobiilisovellusten käytön kaikille kotipaikkansa vahvistaneille suomalaisille. Yle oli toinen yleisradioyhtiö EU:ssa ja ensimmäinen pohjoismainen julkisen palvelun yhtiö, joka toteutti tämän toiminnallisuuden.