Hyppää pääsisältöön

Katsojakommentti: Metsoloissa klaffivirhe

Elävän arkiston katsojahuomio: "Huomasin muuten pienen mokan jaksossa 18, jossa Kari menee Pajerolla mutaiselle rinteelle."

"Erkki tulee Mönkijällä Karin luo ja vastaa tulee Case 685xl Tuhti-perävaunuineen. Sitten 20 sekunnin päästä sama Case tulee uudestaan rinnettä alas. Nopea toimintaa", kommentoi tarkkanäköinen katsoja palautteessaan Elävä arkistolle.

Jaksossa 18 olevassa kohtauksessa kunnanvaltuuston puheenjohtaja, mahtitilan omistaja Kari Kaukovaara ja laskettelurinnettä perustava Erkki Metsola kiistelevät yhteisten työkoneittensa käytöstä.

Erkki on yrittäjänä uusi, ja kylän mahtimies Kaukovaara yrittää torpata kaikin konstein Erkin ja muiden Metsoloiden hanketta.

Metsolat-sarjan kaikki osat, 41 jaksoa, ovat katsottavissa Yle Areenassa 19.12.2018 saakka.

Metsolat

Metsolat on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan.

Rooleissa mm. Ahti Haljala (Antti Metsola), Helinä Viitanen-Haljala (Annikki Metsola), Kari Hakala (Erkki Metsola), Svante Martin (Risto Metsola), Hellevi Seiro (Raija Metsola), Anna-Leena Härkönen (Liisa Metsola), Jaana Raski (Jaana Järvenheimo), Esko Raipia (Jaakko Järvenheimo), Katriina Honkanen (Eeva Metsola), Juha Hyppönen (Kari Kaukovaara), Hellin Auvinen-Salmi (Mummo), Kim Floor (Heikki Metsola), Elisabeth Öhman (Kristina Metsola), Miika Korkiakoski (Lasse Metsola), Antti Ahtinen (Eino Vanhanen), Esko Pesonen (opettaja Ronkainen), Anu Hälvä (Helena Meriläinen), Curt Ulstedt (johtaja Nylund).

Käsikirjoittajat: Carl Mesterton, Anna-Lisa Mesterton, Miisa Lindén ja Curt Ulfstedt. Ohjaaja Carl Mesterton. Tuottaja ja tuotantopäällikkö Raimo Mikkola Musiikki: Esa Kaartamo ja Juha Tikka.

Lue lisää:

Metsolat – Tie joka vei meidät kotiin

Metsolat kertoo kainuulaisen suvun tarinaa, jossa 90-luku tuo muutoksia melkein kaikkien perheenjäsenten elämään.

Kommentit