Hyppää pääsisältöön

Pasila: Toteemieläin

Vastoin Rauno Repomiehen käskyä Pöysti syöksyy pankkiryöstötilanteeseen karvain seurauksin. Kyösti saa kokea miltä tuntuu todellinen nöyryytys työpaikalla.

Pasilan poliisiaseman ylin esimies, jatkuvalla lääkityksellä oleva, Rauno Repomies on täysin kyllästynyt tuttiä imevään Kyöstiin. Hän päättää antaa aseellisen pankkiryöstön Helgan ja Pekka Ruotalemmen hoidettavaksi.

Kyösti kuitenkin saapuu paikalla kesken piiritystilanteen ja lampsii pankkiin ilman asetta, omaan suostuttelutaitoonsa luottaen.

Pankkirosvot ovat kuitenkin täysin paatuneita, kovan luokan rikollia, joihin Kyöstin puhe ei tehoa. Lopputulemana, Kyösti pissaa alleen, kakkaa pöksyihinsä, oksentaa lattialle (terve pelkoreaktio) ja löytää itsenä kaatopaikalta jätesäkkiin sullottuna.

Teksti: Seija Aunila

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto