Hyppää pääsisältöön

Kotikadun Mimmi kuolee

Moni katselija pitää Kotikadun Mimmin kuolemaa yhtenä tv-draamamme koskettavimmista kuolinesityksistä. Onnellinen, kaksosia odottava Mimmi kuoli aivan yllättäen mutta uskottavasti.

Teemu ja kolmatta kuuta kaksosia odottava Mimmi ovat kenties onnellisempia kuin koskaan. He ovat juuri palanneet pitkältä automatkalta Karinin vanhempien luota.

Matkan aikana Mimmin jalka oli kipeytynyt. Kotiin palattuaan jalka ei kuitenkaan enää mietitytä vaan mielessä ovat ihan muut asiat.

Kesken lakananvedon Mimmi lyyhistyy lattialle. Sairaalassa selviää, että hänellä on keuhkoveritulppa. Paljon kuolemaa nähnyt Teemu joutuu keskelle omakohtaista painajaista.

Järkyttyneet katsojat kiittivät juonenkulun uskottavuutta ja etenkin Teemun surun käsittelyä. "Kokeneimmankin tv-katsojan muurit murtuivat", kirjoitti eräs. "Vaikea asia osattiin esittää hienovaraisesti, ilman alleviivausta", kirjoitti toinen.

Tietolaatikko

Ville Keskilä (Teemu Luotola), Lotta Lehtikari (Mimmi Kallio), Veli Ylitalo (lääkäri), Mari Minkkinen (hoitaja), Anitta Niemi (Karin Luotola), Risto Autio (Hannes Luotola)

Kommentit