Hyppää pääsisältöön

Puhekupla paidassa

Jokainen teini ja ikiteini sen tietää, että t-paita kertoo asenteesta. Nyt tulee tekniikka viestintään avuksi reaaliajassa. Flash-koodausta osaava mikrobloggaava nörttijoukkio usalaisessa uusmediayhtiö Squidderissä on rakentanut prototyypin systeemistä, jossa T-paitaan painettu viivakoodi sisältää kantajansa Twitter-käyttäjätunnuksen. Jos oikein ymmärsin, ilmeisesti erityisellä lukijalla voi sitten saada näkyville, mitä paidan kantaja on viimeksi piipannut.

PaperTweet3d: Augmented Reality T-shirts from squidder on Vimeo.

Twitter on viimeisin Amerikan villitys nettipalveluissa. Siinä julkaistaan enintään 140 merkin pituisia viestejä niille, jotka haluavat niitä seurata. Sana leviää käyttäjältä toiselle parhaimmillaan lähes reaaliajassa. 

Kommentit